! Na vele vragen over de openingstijden i.v.m. de coronacrisis, willen we mededelen dat we gewoon geopend zijn met de nodige maatregelen en de anderhalve meter afstand. We zijn van 08:00 uur tot 17:00 uur geopend en op vrijdags van 08:00 uur tot 16:30 uur. In het weekend zijn we gesloten.

Het geheim van elke professional die met hout werkt

Houthandel Groningen

Iepenhout stammen

Fijnhout Drenthe is gespecialiseerd in houthandel in de regio Groningen. U kunt direct online een aanvraag plaatsen om een of meerdere verschillende houtsoorten in diverse maten te bestellen. Wij leveren 80 houtsoorten uit voorraad. Vraag direct een offerte aan.

Online houthandel

Doordat u bij ons het hout online kunt bestellen, heeft u zelf in de hand wanneer u het hout komt ophalen. Wij leveren diverse houtsoorten voor verschillende toepassingen. Zo heeft u onder andere keuze uit meubelhoutconstructiehout en boomstamtafels. Daarom is Fijnhout Drenthe uw houthandel in Groningen. 

Beste kwaliteit houtsoorten

Wij halen ons hout direct bij de bron en kiezen de mooiste stammen uit. Deze worden gezaagd en te drogen worden gelegd in onze loods zodat topkwaliteit gerarandeerd wordt. Door onze jarenlange ervaring in de houthandel is Houthandel van der Horst de perfecte partner als het gaat om de mooiste houtsoorten. 

Houtsoorten bestellen?

Bij onze houthandel kunt u direct online een aanvraag plaatsen om een of meerdere houtsoorten te bestellen. Vul het formulier in, vermeld uw wensen en wij kunnen meteen een offerte voor u opmaken.

Bijvoorbeeld:
Robinia 250cm x 10cm x 10cm - 5 stuks

* Dit veld is verplicht